velika tuga

Bivša dječja zvijezda preminula: Sin odlučio isključiti aparate za disanje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Facebook
Foto: Facebook
11.07.2019.
u 08:30
Nickerson je doživjela teški moždani udar prošle godine i od tada je bila u stanju sličnom komi.
Pogledaj originalni članak

Bivša dječja zvijezda Denise Nickerson, koja je igrala Violet Beauregarde u filmu u filmu 'Willy Wonka i tvornica čokolade' skinuta je s aparata za disanje, te je preminula prije sat vremena.

Njezina obitelj je se odlučila na taj korak jer joj se stanje jednostavno pogoršava.

- Samo su isključili svu opremu. Ništa nije pomagalo, samo joj je bilo sve gore - napisao je njezin sin Josh na Facebooku i dodao: - Rekli smo joj će sve biti u redu.

Nickerson je doživjela teški moždani udar prošle godine i od tada je bila u stanju sličnom komi.

- Ne znamo koliko još ima vremena. Može imati nekoliko sati ili nekoliko minuta, Ali bez obzira na sve ona je već na boljem mjestu. Mi samo želimo da joj bude ugodno - rekao je Josh.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MR
mira.radic.90
11:16 11.07.2019.

Za eutanaziju sam.Da je liječnik smatrao da žena ima šanse ,ne bi ni bilo dozvoljeno obitelji da skine gospođu s aparata.

OB
ObrenM
09:03 11.07.2019.

Ovo je vrhunac zla.Niti godinu dana od mozdanog udara "sin" polusvijesnu majku u ime ljubavi ,skida sa aparata.Ima joj obraza jos i reci-"Sve ce biti u redu".Sada zeli da mu cijeli svijet aplaudira.Kakovo zlo je obuzelo svijet?

Još iz rubrike Showbiz