Deblja faza

Bio je seks simbol, a u ovom izdanju teško ga je prepoznati

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Youtube Screenshot
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: IPA/PIXSELL
15.11.2018.
u 13:28
Pogledaj originalni članak

Russell Crowe bio je seks simbol Hollywooda, a pogotovo nakon uloge u "Gladijatoru". Tada su žene diljem svijeta poludjele za seksi glumcem čiji je istesani torzo bio u prvom planu u brojnim scenama ovog filma snimljenog prije 18 godina.  Međutim glumac se malo zapustio u zadnje vrijeme, pustio je bradu i brkove, a ni teretanu više ne posjećuje. Ovo bucmasto izdanje dobro mu je došlo i za novu 
ulogu Rogera Ailesa, osnivača Fox Newsa. Iako je Crowe u jednoj od svojih debljih faza morali su mu ispod odjeće dodati i odijelo koje ga dodatno deblja. paparazzi su uhvatili 58-godišnjeg glumca na setu i na fotografijama je i ćelav i sasvim neprepoznatljiv. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

JM
ja-ma
14:49 15.11.2018.

Jaooo,eto jedan normalan koji ne hoda po teretani sa 58 godina,nije bio na liposukciji,ne pegla bore botoksom i nije bio na faceliftingu i blefaroplastici.Puj,sram ga bilo!Kako si samo dopušta....dostojanstveno stariti?!

DU
Deleted user
15:36 15.11.2018.

Stavite fotografiju ćelavog čovjeka, a ispod napišete ...pustio je bradu i brkove?!!!! Novinaru pa tko je ovdje lud?

Avatar Asterix
Asterix
15:44 15.11.2018.

Čovjek se udebljao radi uloge i to će dobro naplatiti. U čemu je problem?