na šalati

Billy Idol headliner prvog Zagreb Callinga

Foto: PR FOTO
Billy Idol headliner prvog Zagreb Callinga
23.02.2015.
u 11:27
Britanska rock legenda Billy Idol predvodnik je izvođača prvog ''Zagreb Callinga'' koji će se održati na stadionu Šalata u utorak, 14. srpnja
Pogledaj originalni članak

Britanska rock legenda Billy Idol predvodnik je izvođača prvog “Zagreb Callinga” koji će se održati na stadionu Šalata u utorak, 14. srpnja.

Billyjev drugi dolazak u Hrvatsku obilježit će Zagrebovo uključenje na popis europskih i svjetskih gradova koji su dobili svoju franšizu Calling evenata, a za mjesto događanja odabran je najdraži gradski otvoreni koncertni prostor – stadion na ŠRC Šalati. Tvorac bezvremenskih hitova poput “Cradle Of Love”, “Dancing With Myself”, “White Wedding”, “Rebel Yell”, “Eyes Without A Face” i “Flesh For Fantasy”, rock ikona čija karijera traje više od tri desetljeća, prvo kroz bendove Chelsea i Generation X, a kasnije kao solo izvođač i kantautor (i glumac), zasigurno je jedno od najprepoznatljivijih glazbenih imena na ovim prostorima.

Ne postoji rock klub u regiji u kojem se svaki vikend ne odvrte Idolove najuspješnije pjesme, a još je u svježem sjećanju izuzetno posjećen festivalski nastup na Jarunu iz 2010. godine. Uz svjetske legende, Billy Idol će na Šalati pozornicu podijeliti i s dvije regionalne – beogradskim Partibrejkersima i zagrebačkim Psihomodo Popom, koji će nastupiti kao specijalni gosti.

Ulaznice

Prvi, ograničen kontingent ulaznica po cijeni od 199 kn u prodaju kreće u utorak, 24. veljače. Nakon prodaje navedenog kontingenta cijena se diže na 229 kn i ostaje do dva dana prije koncerta. U ponedjeljak 13. i utorak 14. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 249 kn. Prodaja ulaznica: službena prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr.

>>Billy Idol na T-mobile INmusic festivalu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.