Ikona 80-ih

Bila je proglašena najljepšom glumicom u povijesti, a onda je lice uništila operacijama

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
05.02.2019.
u 09:42
Pogledaj originalni članak

Francusku glumicu Isabellu Adjani prije osam godina "LA Times" proglasio je najljepšom glumicom u povijesti.  Lijepa glumica i pjevačica njemačko-alžirskog porijekla ušla je u povijest jer ima čak pet osvojenih nagrada César za najbolju glumicu, a
dva puta bila je nominirana i za Oscara.  Kada je počela svoju filmsku karijeru, ubrzo je stekla status seksi ikone 80-ih, a ova danas 63-godišnja glumica podlegla je trendu  estetskih operacija koje u njenom slučaju nisu bile uspješne i uništile su joj ljepotu. 
Glumica iz veze sa snimateljem Brunom Nuyttenom ima sina Barnabéa. Nakon toga je godinu dana, krajem 80-ih bila u vezi s  Warrenom Beattyjem, a nakon prekida s njim zaljubila se u Daniela Day-Lewisa. Ta veza potrajala je šest godina. Nekoliko mjeseci poslije prekida rodio im se sin  Gabriel.  Isabelle ne skriva da voli botoks i kaže kako se njime često koristi kako bi "ispeglala" bore, ali negira estetske operacije kojima je "popravila" nos i usne.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

IP
info_punkt
14:15 05.02.2019.

Je, bila je stvarno prekrasna. Međutim, biti "najljepša glumica u povijesti" je vrlo teška hipoteka. Morate ostati na visini zadatka, a godine čine svoje. Strašno je to...

Avatar lola lola
lola lola
00:03 06.02.2019.

Ne kuzim je li upropastena na nekim od ovih fotografija? Meni na svakoj izgleda dobro.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:34 05.02.2019.

Uopće nije pretjerala. Ima ih koje su karikature. A ima i muških, kao Mike O'Rourke.