Otkrivena tajna

Beyoncein ujak otkrio kako je popularna pjevačica dobila ime

Foto: Reuters/PIXSELL
Beyoncein ujak otkrio kako je popularna pjevačica dobila ime
15.02.2013.
u 16:00
U novom dokumentarcu o životu popularne pjevačice, ujak Roland pred kamerama otkrio od kud njegovoj sestri ideja da svojoj kćeri nadjene ime Beyonce.
Pogledaj originalni članak

U novom dokumentarcu \"Life is but the dream\" o životu popularne pjevačice, gostuje Beyoncein ujak koji je pred kamerama otkrio obiteljsku tajnu, od kud njegovoj sestri ideja da svojoj kćeri nadjene upravo to ime.

\'Moja sestra Tina mislila je kako nemamo dosta dečki u obitelji da se nastavi loza prezimena Beyince pa je svoju kćerkicu nazvala Beyonce\', ispričao je ujak Roland Beyince.

I sama je 31-godišnja pjevačica, koja će u travnju 2013. nastupiti u Zagrebu, svojoj kćeri dala je neobično ime, točnije, Blue Ivy.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.