otkrila prijateljima

Bernie Ecclestone postat će djed, njegova miljenica Petra je trudna?

Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
Bernie Ecclestone postat će djed, njegova miljenica Petra je trudna?
20.09.2012.
u 08:46
Mlađa Berniejeva kći i njen suprug James Stunt obitelji i bliskim prijateljima rekli su da čekaju svoje prvo dijete.
Pogledaj originalni članak

Ako je vjerovati britanskim medijima, 23-godišnja kći Bernieja Ecclestonea Petra čeka svoje prvo dijete. Sretna vijest da će mlađa nasljednica Ecclestone i njen suprug James Stunt uskoro postati roditelji izašla je u javnost  godinu dana nakon njihova trodnevnog vjenčanja u Italiji.

U intervjuu koji je nedavno dala Petra je izjavila da do svoje tridesete želi imati troje djece te da je konačno uzela prezime svog 27-godišnjeg supruga.

– Vrlo sam tradicionalna, želim veliku obitelj – zaključila je Petra. Njen otac Bernie Ecclestone zasigurno će biti sretan jer starija kći Tamara još nije ni blizu braka i stvaranja obitelji. Nedavno je prekinula vezu s Omarom Khyamijem koji ju je varao i to zabilježio kamerom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar -Piktor-
-Piktor-
11:04 20.09.2012.

Stunt Neki kaskader.

DO
DoctorHandy
18:31 20.09.2012.

Big thing.. ta da je meni cura, bila bi non-stop trudna :)))))))