nerazdvojni

Belma Hodžić i Mirza Džomba proveli romantičan vikend u Italiji

Foto: Boris Ščitar / Pixsell
Belma Hodžić i Mirza Džomba proveli romantičan vikend u Italiji
14.05.2010.
u 09:52
Zaljubljeni par obožava putovanja, a najbliža destinacija gdje mogu pobjeći od znatiželjnih domaćih fotografa je Italija.
Pogledaj originalni članak

Belma Hodžić, zgodna voditeljica RTL-a, provela je romantičan vikend u Italiji sa svojim dečkom, rukometašem Mirzom Džombom.

Belma je trenutačno na odmoru, no nije odlučila kako će ga provesti. No ako se zaredaju romantični izleti s Mirzom (šuška se da će se za njega uskoro i udati), tko zna, možda ih ponese trenutak na godišnjem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZA
zami
11:46 14.05.2010.

Ma neka se samo muslići vole.

DC
DC
04:37 12.06.2010.

\'Belma je trenutačno na odmoru, no nije odlučila kako će ga provesti. No ako se zaredaju romantični izleti s Mirzom ...\' Vrlo profesionalan izbor rijeci, posebno one \'no\' koja u kontekstu kad se ovako upotrebi nema ustvari nikakvog smisla. Kakva je vijest takav i novinar koji je donosi.