celebrity psić

Ćudljiva kujica stvorila problem vlasnici Barbri Streisand

Foto: Instagram
barbra streisand
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
Barbra Streisand
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
'WORLD RIGHTS EXCEPT USA, FINLAND, SWEDEN, DENMARK, NORWAY AND ICELAND. 2011 MusiCares Person of the Year Tribute to Barbra Streisand at the Los Angeles Convention Center, USA. 11/02/2011??Pictured:
Foto: 'RE/WestcomPress Association/Pixsell'
'Barbra Streisand in the press room at the 82nd Academy Awards at the Kodak Theatre, Los Angeles. Photo: Press Association/Pixsell'
01.05.2015.
u 16:13
Tijekom leta, slatkog psića odlučila je pomaziti nesretna stjuardesa, koja nije ni sanjala što će joj se dogoditi ako se približi tom celebrity psiću
Pogledaj originalni članak

Barbra Streisand dovela se u probleme, a sve zbog svoje kujice Sammie. Naime, slavna Barbra putovala je privatnim letom u avionu svog prijatelja Rona Perelmana.

S njom je na putu bila i njena kujica. Tijekom leta, slatkog psića odlučila je pomaziti nesretna stjuardesa, koja nije ni sanjala što će joj se dogoditi ako se približi tom celebrity psiću.

Naime, Sammie je pukla i ugrizla sirotu stjuardesu za ruku, i to toliko da je po slijetanju trebala šavove na ruci. Barbra se odmah ispričala i stjuardesi i prijatelju Ronu, a oni su joj oprostili i rekli kako razumiju situaciju.

>>Barbra Streisand srušila rekord i ušla u glazbenu povijest

>>Barbra Streisand pisat će autobiografiju i snimiti film o sebi

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
11:14 04.05.2015.

Ne želim generalizirati al ti maltezeri su mali luđaci, moja sestrična ima jednog koji isto grize sve bez nekog reda, a i u kvartu ono što se voda okolo napada sve živ i mrtvo, bilo dr pas bilo čovjek,...možda je stvar do vlasnika al eto , na žalost imam samo loša iskustva sa maltezerima...