Upozorenje

Barbari Kolar liječnik savjetovao da malo pripazi na prehranu

Foto: Pixsell
Barbari Kolar liječnik savjetovao da malo pripazi na prehranu
23.03.2010.
u 15:24
Naime, u Jutarnjem showu, emisiji koju vodi s kolegom Ivanom Vukušićem, natjerala je čak i one za upravljačem da, zabrinuti za njezino zdravlje, malo pristanu na stranu i osluhnu zašto joj je poslije pregleda liječnik zabranio hranu.
Pogledaj originalni članak

Barbara Kolar, šarmantna voditeljica showa “Zvijezde pjevaju”, na svojem je drugom radnom mjestu, onom za mikrofonom radija Antene Zagreb, jučer zastrašila sve svoje obožavatelje!

Naime, u Jutarnjem showu, emisiji koju vodi s kolegom Ivanom Vukušićem, natjerala je čak i one za upravljačem da, zabrinuti za njezino zdravlje, malo pristanu na stranu i osluhnu zašto joj je poslije pregleda liječnik zabranio hranu. No sve upitnike 39-godišnja voditeljica kroza smijeh je lako raspršila.

– Ma nije ništa ozbiljno – kazala je i nastavila:

– Bila sam na pretragama poslije kojih je ispalo da moram malo korigirati prehranu i povećati unos ribe i povrća ili, kako ja to u šali volim reći, "gledanaca". A od bogate trpeze za nadolazeći Uskrs ispalo je da mogu jesti samo mladi luk i rotkvice. Dakle, ništa alarmantno – kaže Barbara.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FT
franjo.tahi
22:44 23.03.2010.

Autoru ovog članka ,svaka ti čast što si obavijestio kmetove!!!

MI
mimi1
21:01 26.03.2010.

Pa, da... Bilo je nekoliko sudara dok su automobili u šoku zastali čekajući nalaze krvnih pretraga Barbare Kolar.

Još iz rubrike Showbiz