Humanitarna akcija

Barbara Kolar, Hrvoje Kečkeš i Robert Kurbaša uredili park za djecu u Gunji

Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
30.08.2014.
u 14:36
Park je potpuno uređen, postavljene su potpuno nove sprave, posađeno je drveće, bilje i trava
Pogledaj originalni članak

Radio Antena Zagreb svoju je već tradicionalnu akciju pod nazivom Za ljepši grad, ove godine usmjerio na poplavom pogođena područja Slavonije. Njegovi djelatnici uz pomoć poznatih ureditli su park i igralište za djecu u Gunji.

Park je potpuno uređen, postavljene su potpuno nove sprave, posađeno je drveće, bilje i trava.

 - Bez obzira koliko sam imala naporan tjedan iza sebe ne bih si mogla oprostiti da danas nisam ovdje i da pomognem ovim ljudima. Ovdje vlada jedna pozitivna energija i osmijeh, a s obzirom da svi znamo što su sve ljudi ovog kraja prošli, izjavila je glumica Ornela Vištica. Akciju su predvodili  DJ-i Antene Barbara Kolar, Zlata Muck, Luka Bulić, Kruno Belko i kolege s Narodnog radija Nives Čanović i Davor Dretar Drele.

Akciji su se odazvale i park uređivale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput glazbenika Maje Posavec iz Detour-a, Šime Jovanovca te glumaca Ornele Vištice, Branke Trlin, Hrvoja Kečkeša i Roberta Kurbaše. Djecu je razveselio i dolazak hrvatskog vaterpolskog reprezentativca i igrača HAVK Mladost Ivana Marcelića.

 - Drago mi je da smo danas u Gunji i da sam ispred hrvatske vaterpolske reprezentacije mogao pomoći ovim dragim ljudima. Nadam se da će im ovo igralište i park barem malo uljepšati svakodnevicu. Ovo je strašna tragedija i podsjetnik da moramo biti jedni uz druge svakog dana, pomagati i biti na raspolaganju drugima što više možemo, izjavio je vaterpolist Ivan Marcelić.

>> Vapaj iz Gunje: Obnovite mi samo jednu sobu da se imam gdje vratiti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.