Burak Özçivit

Popularni Bali-beg promijenio imidž i iznenadio brojne obožavateljice

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Youtube Screenshot
Foto: PIXSELL
Burak Ozcivit
22.11.2017.
u 09:30
Burak je skratio kosu, a novu frizuru objavio na Instagramu. Vrlo brzo dobio je više od 800 tisuća likeova i puno pozitivnih komentara oduševljenih obožavateljica
Pogledaj originalni članak

Burak Özçivit, jedan od najpopularnijih turskih glumaca koji uživa slavu i u Hrvatskoj zahvaljujući ulogama u serijama "Sulejman Veličanstveni" i "Bit ćeš moja", iznenadio je milijune obožavateljica promjenom imidža.

Burak je skratio kosu, a novu frizuru objavio na Instagramu. Vrlo brzo dobio je više od 800 tisuća likeova i puno pozitivnih komentara oduševljenih obožavateljica. Glumac je jučer tulumario  s ekipom serije "Bit ćeš moja" nakon što je stigla vijest da su osvojili internacionalni Emmy u kategoriji "najbolja telenovela".

Popularni Bali-beg u lipnju je oženio dvije godine mlađu kolegicu Fahriye Evcen. Upoznali su se prije četiri godine na snimanju serije  Çalıkuşu (Ptica pjevica).

VIDEO: Ovo su najzanimljivije nove TV serije

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KU
kupatilo
13:32 22.11.2017.

Ma covjek se morao osisat jer ga spopale buhe.