renesansna žena

Ava Karabatić otvorila izložbu svojih slikarskih djela

Ava Karabatić otvorila izložbu svojih slikarskih djela
26.12.2018.
u 18:38
Pogledaj originalni članak

Osim sto radi kao voditeljica, spisateljica, blogerica, glumica, manekenka, pjevačica i televizijska urednica, daje psihološke savjete - Ava Karabatić stigla je i postaviti izložbu svojih slika u Beogradu.

Po struci diplomirana profesorica latinskog i talijanskog, a školovala se i za farmaceutskog tehničara, a zadnje čime je iznenadila bilo je prenošenje košarkaške utakmice za jednu manju srbijansku televiziju. No, to joj očito nije bilo dovoljno.

Karabatić je na Badnjak je u jednom beogradskom restoranu otvorila svoju prvu izložbu nazvanu 'Java natale', na kojoj je izložila petnaest svojih slika. -Ne vjerujem da sam u dvije i pol godina života u Beogradu stekla toliko prijatelja - kaže Ava za 24 sata. Njezin su rad na otvorenje došli podržati srbijanski političar Siniša Vučinić te Darko Trifunović, profesor na beogradskom Fakultetu za sigurnost.

- Krajem siječnja ću u Trebinju imati prvu pravu prodajnu izložbu - najavila je Karabatić na kraju izložbe.

Koliko od potencijalnih kupaca traži za pojedinačnu sliku nije nam željela otkriti, ali kaže da najskuplja košta 500 eura.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

ST
stipe123
20:39 26.12.2018.

Uš'o bih u nju k'o budala u kredit!

BE
beitsche
19:30 26.12.2018.

Svaka cast.malo tko je od nas vjerovao da zna pisati.a na kraju je nasla nekog da joj nacrta par slika..Uistinu pohvale vrijedno..Samo naprijed..

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:00 26.12.2018.

Bolje nego umjetnist redovnice sa motorkom.