pod pratnjom mup-a

Australian Boomersi stigli u Luna Hotel na Novalji

Foto: PR FOTO
australian bombers
Foto: PR FOTO
australian bombers
Foto: PR FOTO
australian bombers
Foto: PR FOTO
australian bombers
Foto: PR FOTO
australian bombers
Foto: PR FOTO
australian bombers
Foto: PR FOTO
australian bombers
Foto: PR FOTO
australian bombers
22.07.2015.
u 18:15
U 16.15 Australian Boomers su stigli u Luna hotel. Osoblje Luna hotela dočekalo ih je u punom sastavu iskazavši i zaželjevši im dobrodošlicu...
Pogledaj originalni članak

U Zračnu luku Zagreb sletjela je danas u 11.30 treća najveća košarkaška reprezentacija na svijetu: "Australian Boomers". Nakon 4 sata vožnje i pod policijskom pratnjom Ministarstva unutarnjih poslova, stigli su u grad Novalju u Luna hotel.

- Svjestan činjenice da je Grad Novalja prepoznat diljem Europe kao grad zabave i najboljih klubova, želio sam napraviti svoj doprinos da se popnemo jednu stepenicu više! Danas nam se sav taj trud vraća jer Novalja postaje grad vrhunskog sportskog turizma te s ponosom ugošćujemo australsku košarkašku reprezentaciju s najboljim NBA igračima cijelog svijeta. Grad Novalja im zahvaljuje na ukazanom povjerenju te iskazuje veliku dobrodošlicu - rekao je Ante Dabo, gradonačelnik Novalje.

U 16.15 Australian Boomers su stigli u Luna hotel. Cijelo osoblje Luna hotela ih je dočekalo u punom sastavu iskazavši i zaželjevši im dobrodošlicu. - Sagradio sam Luna hotel kao mjesto: luksuza, privatnosti i individualnog pristupa svakom gostu. Sretan sam što su Australian Boomers prepoznali nas kao hotel koji će udovoljiti svim njihovim potrebama - g. Neven Badurina, vlasnik Luna hotela.

Kako je marketing Luna hotela zajedno sa sinergijskim djelovanjem gradonačelnika Novalje i odgovoran za njihov dolazak u grad Novalju i Luna hotel, prenosimo izjavu direktorice marketinga i prodaje, gđe. mr. Hedde Martine Šole, spec.oec.: - Luna hotel nije medijski eksponirani hotel jer, slijedeći primjer svjetske poslovne prakse, postavljamo standarde izvrsnosti. Ove godine smo ugostili kraljevsku obitelj, princezu, nekoliko šeikova, konzula te visokih diplomata. Radimo međunarodni marketing s individualiziranim pristupom sukladno prethodno identificiranim tržišnim i potrošačkim segmentima.

Kako menadžer cijele reprezentacije Australian Bommersa boravi već dva dana u hotelu, zamolili smo ga da nam da izjavu: - Strašno smo uzbuđeni što smo u Republici Hrvatskoj, gradu Novalji i što smo odsjeli u Luna hotelu. Grad Novalja i Luna hotel su dio naših priprema za Olimpijske kvalifikacije. Jako smo zahvalni što imamo veliku podršku gradonačelnika grada Novalje i Luna hotela kako bismo se mogli kvalitetno pripremiti za dvije važne utakmice, Jonathan Grady, menadžer Australian Boomersa.

>>Pogledajte koje su bivše missice i top modeli zapalile Novalju!

>>Ljetovanja jeftinija i 25%, a mjesta ima i u hotelima s više zvjezdica

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz