sve se vidi

Ashley Graham kakvu niste vidjeli: Ovako izgleda bez šminke i fotošopa!

Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
14.06.2019.
u 11:50
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpoznatijih plus-size manekenki Ashley Graham ne brine se zbog neretuširanih fotografija koje obilaze svijet. Jednom prilikom čak je dopustila i da se njezine neobrađene fotografije koriste u kampanji. Tada je rekla da se nada da će te fotografije biti poticaj svima da bez straha budu sretni u svojoj koži. Mišljenja o Ashleynu izgledu često su podijeljena. Mnogi idu toliko daleko da govore kako je sve oko Ashley laž. Tvrde da jednostavno nije moguće da je sve na njezinom tijelu zategnuto kako se to voli prikazivati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JM
ja-ma
14:33 14.06.2019.

A ja sa 46 kukam zbog malo sala na stražnjici i trbuhu.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
13:44 14.06.2019.

debela i masna!treba manje jesti i bavit se sportom!

CA
Cafa
18:58 14.06.2019.

fotošop, to je jedna nova hrvatska riječ u vašim modno-nesposobno-novinarskim krugovima koji nisu nikad čuli za Adobe Photoshop koji je stvarni proizvod koji je pokrenuo "fotošopiranje"? Vi ste na razini aplikacija za mobitel koje vam stave zečje uši umjesto vaših pa se svi smijete.