objavio fotografije

Arnold Schwarzenegger završio na operaciji, javio se iz bolnice

Foto: instagram/pixsell kolaž
Foto: Instagram
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Arnold Schwarzenegger
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Austrian Chancellor Kurz receives Arnold Schwarzenegger in Vienna
Foto: GOTPAP/PA Images/PIXSELL
Arnold Schwarzenegger and Joseph Baena are seen in Los Angeles
Foto: GOTPAP/Newscom/PIXSELL
Arnold Schwarzenegger and Joseph Baena are seen in Los Angeles
Foto: GOTPAP/PA Images/PIXSELL
Arnold Schwarzenegger and Joseph Baena are seen in Los Angeles
Foto: GOTPAP/PA Images/PIXSELL
Arnold Schwarzenegger and Joseph Baena are seen in Los Angeles
24.10.2020.
u 11:34
Arnold sada ima 73 godine, a rođen je sa srčanom manom. Otkrio je da mu je ugrađen novi aortni zalistak.
Pogledaj originalni članak

Glumac Arnold Schwarzenegger na društvenim je mrežama otkrio da je zadnjih nekoliko dana proveo u bolnici na operaciji. Arnold sada ima 73 godine, a rođen je sa srčanom manom. Otkrio je da mu je ugrađen novi aortni zalistak. 

"Imam novi aortni zalistak uz moj novi zalistak plućne arterije od prošle operacije. Osjećam se fantastično i već šećem ulicama Clevelanda", kazao je Arnold i dodao fotografije iz bolnice, a potom i neke iz šetnje. 

Schwarzenegger je 2018. bio na hitnoj operaciji na otvorenom srcu, te mu je tada zamijenjen zalistak plućne arterije. 

Podsjetimo, glumac je u kolovozu prvi puta postao djed. Naime, njegova kći Katherine dobila je kćerkicu s mužem, glumcem Chrisom Prattom.

Na Instagramu su objavili da s veseljem dočekali bebu, malenu Lylu Mariju Schwarzenegger Pratt. - Više smo nego ushićeni što možemo objaviti da nam se rodila kći. Presretni smo i osjećamo se blagoslovljeno - napisala je Schwarzenegger na Instagramu. Ovo je ujedno i prvo unuče za jednog od najpoznatijih hollywoodskih snagatora, glumca Arnolda Schwarzeneggera. Arnie još nije vidio bebu zbog situacije s koronavirusom, jer je kao 73-godišnjak u rizičnoj skupini, ali i jedan od velikih pobornika pridržavanja mjera za zaustavljanje širenja virusa.

Često o tome govori na svojim društvenim mrežama, a vani ga se najčešće može vidjeti s maskom preko lica i naočalama. Nedavno se zbog toga našao i na udaru kritika. Mnogi su mu zamjerili što je ljudima govorio da ostanu doma, iz svog golemog jacuzzija u velikom dvorištu gdje ima gomilu životinja koje slobodno trčkaraju.
Chris(41) i Katherine(30) upoznali su se  u crkvi, a spojila ih je njezina majka Maria, jer su oboje veliki vjernici. Shvatila je da glumac i njezina kći imaju slične interese iako je on od nje stariji 11 godina, te da bi bili idealan par jer oboje iznad svega cijene obitelj i duhovnost.

Od prvog dana kada su se počeli viđati, ne odvajaju se jedno od drugoga, a zaručili su se nakon samo sedam mjeseci veze, te ubrzo i vjenčali. Imaju slične interese i oboje iznad svega cijene obitelj i duhovnost. Vjenčanje je bilo slatko i intimno, a među uzvanicima su bili članovi obitelj i samo poneki prijatelji, kao što je glumac Rob Lowe s kojim je Pratt godinama blisko surađivao za vrijeme snimanja serije 'Parks&Rec'. Katherininu vjenčanicu i Chrisovo odijelo dizajnirao je veliki Giorgio Armani.   Katherine je spisateljica za djecu, i najstarija je Arniejeva kći, iz braka s Mariom Shriver. Inače, Marijina majka Eunice Kennedy Shriver bila je rođena sestra predsjednika Johna Kennedyja. Chris je prije Katherine bio u braku s kolegicom Annom Farris s kojom ima sina Jacka. Nakon što su objavili zaruke, Anna je bila među prvima koji su čestitali sretnom paru. "Tako sam sretna zbog oboje. Čestitam!" napisala je na društvenoj mreži i time oduševila obožavatelje diljem svijeta. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:28 24.10.2020.

ozdravi brzo terminatoru

Još iz rubrike Showbiz