Nikad nije izgledala bolje

Antonija Blaće otkrila tajnu svoje vitke linije

Foto: Promo foto National Geographic
antonija blaće
Foto: Promo foto National Geographic
antonija blaće
Foto: Promo foto National Geographic
antonija blaće
25.02.2015.
u 16:28
Na prvom danu snimanja najpoznatijeg reality glazbenog showa ''X Factor Adria'' mnogi su odmah primijetili da voditeljica ''X Factor Adria'' blista, a ona je otkrila i zašto!
Pogledaj originalni članak

Da izgleda bolje nego ikad, Antonija Blaće je dokazala jučer, na prvom danu snimanja najpoznatijeg reality glazbenog showa ''X Factor Adria'', koji će RTL Televizija prikazivati u proljeće.

Mnogi su odmah primijetili da voditeljica showa ''X Factor Adria'' blista, a ona je otkrila i zašto!

– Opet vježbam i zdravo se hranim. Ne jedem tjesteninu, kruh i peciva. Moram biti na nivou zadatka, ipak branim naše boje, odnosno želim biti izaslanik na kojeg će naši gledatelji biti ponosni – otkrila je atraktivna Tonka tajnu svojeg odličnog izgleda, a sve je upotpunila upadljivim stylingom modnog stilista Darka Kostića.

>>Prekrasan osmijeh, ali potpuni modni promašaj

>>Massimo i Huljić traže novu zvijezdu Balkana

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:31 26.02.2015.

poprilicno je uvredljivo zeni u srednjim godinama reci da nikad nije tako dobro izgledala...