A. Hathaway voli pse

Anne Hathaway iz skloništa za pse spasila malog mješanca Chucka

Foto: Pixsell
Anne Hathaway iz skloništa za pse spasila malog mješanca Chucka
16.03.2010.
u 17:00
Anne Hathaway, zvijezda “Alise u zemlji čudesa”, prošli vikend posjetila je utočište za napuštene pse da bi posvojila psića.
Pogledaj originalni članak

Anne Hathaway, zvijezda “Alise u zemlji čudesa”, prošli vikend posjetila je utočište za napuštene pse u zapadnom Hollywoodu da bi posvojila psića.

Iako već ima čokoladnu labradoricu Esmeraldu, glumica i njezin dečko Adam Schulman poželjeli su usrećiti još jednog četveronožnog dlakavca, a za oko im je zapeo mali mješanac Chuck. Raspitivali su se kakav je u društvu drugih pasa, je li naučen obavljati nuždu u pijesak i slično.

Prije odlaska Anne je ispunila formular, po čemu se može zaključiti da je udomila psa, no vlasnici skloništa to su odbili potvrditi.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:55 17.03.2010.

Bravo Anne Hathaway ! Sve najbolje i spasenom mjesancu !