s djecom na moru

Anja Alavanja pozirala u badiću s najmlađim sinom, požalila se na jednu stvar u vezi majčinstva

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.06.2021.
u 15:18
Inače, Anji je ovo prvo dijete s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) s kojim je pronašla sreću nakon razvoda od supruga Željka Romca.
Pogledaj originalni članak

TV voditeljica Anja Alavanja (38) nedavno je postala majka po treći put. Nakon dva sina iz prvog braka, Ivora (5) i Jakova (9) koje je dobila s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem (53), stigao je još jedan mali dječak kojeg je dobila s nogometnim trenerom i ekonomistom Vedranom Viljevcem (34).

Sada je Alavanja podijelila fotografiju na kojoj pozira sa sinom Danom u kupaćem kostimu i otkrila da uživaju na moru.

Također, podijelila je i stvar koja joj je najveći izazov u majčinstvu. 

"Jedan od većih izazova prve godine bebina života: uvijek i svugdje naći komad hlada (i nadzirati stariju braću koja se kupaju)", napisala je u opisu fotografije i otkrila čari ljetovanja s troje male djece.

Foto: Instagram

Inače, Anji je ovo prvo dijete s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) s kojim je pronašla sreću nakon razvoda od supruga Željka Romca. Za njihovu vezu doznalo se krajem siječnja, a nedugo nakon toga otkrilo se i da je voditeljica ponovno u drugom stanju.

– Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće, na svijet, to može značiti samo jedno – sreću i ljubav – otkrila je Anja tada. U medijima je progovorila i o imenu.

– Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno – pripomenula je nasmijano poznata voditeljica koja se 2020. razvela od bivšeg supruga.

VIDEO>> Mia Begović vodu iz bazena na vikendici prolijeva u Mrežnicu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.