Iznenadili smo...

Anica Kovač: Torbe čuvam za kćeri Leticiju i Viktoriju

Foto: 'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Anica Kovač: Torbe čuvam za kćeri Leticiju i Viktoriju
26.10.2013.
u 10:00
Bivša misica i supruga nogometaša Roberta Kovača prati domaće modne trendove a nama je otkrila na što je slava kad je o garderobi riječ.
Pogledaj originalni članak

Na modnom događanju Perwoll Fashion.hr održanom prošli tjedan sreli smo i Anicu Kovač koja je podržala dizajnere Vjeku Franetovića i Nikicu Ivančevića poznatih pod imenom eNVy room. Sprijateljili su se na humanitarnoj reviji na Danima vjenčanja gdje je misica nosila njihovu crnu čipkastu kreaciju (na fotografiji).

Što vas impresionira u dizajnu eNVy rooma?

– Njihove kreacije su interesantne, mladenačke i koriste jako dobre materijale.

Na što ste najviše slabi kad je o garderobi riječ?

– Razmišljam... Možda na torbe, ali i ta strast se s godinama malo smirila. Shvatila sam da ih imam možda i previše, neke čuvam za kćeri, 10-godišnju Leticiju i četverogodišnju Viktoriju. Ma svaka žena voli torbe i cipele, nismo normalne kad su one u pitanju! Ne znam koliko torbi imam, ne brojim ih i mislim da je to apsolutno nebitna informacija.

Jeste li proslavili imenovanje svog šogora Nike Kovača izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije?

– Nismo slavili jer su i Niko i moj suprug Robert kao pomoćni trener odmah krenuli raditi. U obitelji vlada veselje, ali svjesni su velikog posla koji je pred njima i koncentrirani su samo na to. Vjerujem da će se uspjeti kvalificirati za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Bojite li se da će zbog puno posla Robert često izbivati od kuće?

– Ne, zato što znam da sve to radi za Hrvatsku i u tome ga podržavam.

Družite li se sa šogoricom, Nikinom suprugom Kristinom?

– Nas dvije imamo dobar odnos, ali više od toga ne bih rekla jer Kristina ne želi biti dio javnosti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.