Dolazak u Zagreb

Angelina ne traži luksuz, uvijek sjedne za stol s ekipom

Foto: pixsell
Angelina ne traži luksuz, uvijek sjedne za stol s ekipom
02.02.2012.
u 12:00
S njom se može razgovarati o svemu. Pa i o pilotiranju jer su Brad Pitt i ona piloti kao i ja – rekao nam je glumac Feđa Štukan.
Pogledaj originalni članak

Prava se uzbuna digla u Zagrebu nakon što su distributeri filma “U zemlji krvi i meda” objavili da na njegovu hrvatsku premijeru za dva tjedna stiže Angelina Jolie. Odmah se počelo nagađati gdje će hollywoodska diva s nevjenčanim suprugom Bradom Pittom i njihovo šestero djece odsjesti, u kojim će restoranima ručati te koje će znamenitosti našega glavnog grada posjetiti. Iako iz Blitza, koji je informaciju o njihovu dolasku pustio, tvrde da još ne znaju detalje o dolasku, svi pokušavaju doznati gdje će se moći susresti s najslavnijim parom na svijetu.

Zna što radi

I dok se šuška da će par odsjesti u jednom od zagrebačkih luksuznijih hotela, oni koji ih poznaju i koji su s glumicom blisko surađivali tvrde da su i Angelina i Brad jednostavni i pristupačni ljudi. Sarajevski glumac Feđa Štukan, koji u Angelininu filmu glumi silovatelja Petra, glumicu ne može prestati hvaliti.

– Angelina je jako srdačna i draga žena. Nije stroga jer zna što radi. A osim toga, i sama je glumica pa dobro komunicira s nama – hvali je Štukan. Na setovima je, kaže, ručala s cijelom ekipom, no nikada nije puno jela. Uz to što je dobra glumica, Štukan ističe da je jako zanimljiva.

– S njom se može razgovarati o svemu. Pričali smo o pilotiranju jer su Brad Pitt i ona piloti kao i ja. Zatim o padobranstvu i filmu te ratu. Stvarno je odlična i s njom je bilo lako raditi – zaključio je Štukan, koji se posebno veseli što će tri dana prije zagrebačke premijere Angelina posjetiti i Sarajevo.

Shvatila je rat

Sin Rade Šerbedžije, redatelj Danilo Šerbedžija glumicu je upoznao na premijeri svog filma “72 dana” u Los Angelesu.

– Film sam pogledao i potpisujem da je ona, kao Amerikanka, bolje prikazala ratno stanje na ovim prostorima nego većina naših redatelja – rekao je Danilo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AG
Agramer198
23:58 02.02.2012.

\"Prava se uzbuna digla u Zagrebu nakon što su dist...\" tu sam prestao čitati...