kratak posjet

Angelina Jolie s djecom danas napustila Sarajevo

Foto: marko perić/24 sata
Angelina Jolie s djecom danas napustila Sarajevo
08.07.2012.
u 15:08
Glumica je cijelo jutro provela u svom apartmanu hotela Europa, a oko 14 sati sa svoje je troje djece privatnim avionom napustila glavni grad BiH.
Pogledaj originalni članak

Holivudska glumica Angelina Jolie (37) danas je u ranim poslijepodnevnim satima sa svojom djecom, kćerima Shiloh i Zaharom te sinom Paxom privatnim avionom napustila Sarajevo. Glumica je u glavnom gradu BiH primila priznanje počasne građanke Sarajeva, a održala je i predavanje na Sarajevo Campus Talentu.

Razgovarala je s mladim filmskim autorima iz svih dijelova svijeta i odgovarala na njihova brojna pitanja. Tijekom boravka glumica nije imala nikakvih posebnih zahtjeva. Za nju, djecu i osiguranje bio je zakupljen cijeli kat hotela Europa. Angie se jučer družila s mnogim čelnim ljudima Sarajevo Film Festivala koji je u tijeku i svojim domaćinom Mirsadom Putivarom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.