burna veza

Angelina Jolie devedesetih ljubila fatalnog Srbina Mišu sa Zvezdare?

Foto: pixsell
Angelina Jolie devedesetih ljubila fatalnog Srbina Mišu sa Zvezdare?
23.01.2012.
u 11:02
Naočiti Beograđanin i lijepa glumica navodno su živjeli nekoliko mjeseci zajedno, a potom ju je on ostavio. Angelina se poslije udala za glumačkog kolegu Billyja Boba Thorntona.
Pogledaj originalni članak

Ako je vjerovati pisanju srbijanskog tabloida Alo!, slavna glumica Angelina Jolie devedesetih godina bila je u vezi s danas 39-godišnjim M. R. iz Beograda, poznatim i kao "Miša sa Zvezdare". Naočiti Beograđanin i lijepa glumica navodno su živjeli nekoliko mjeseci zajedno, a potom ju je on ostavio. Angelina se poslije udala za glumačkog kolegu Billyja Boba Thorntona.

Miša se iz Beograda odselio 1991. godine, po završetku srednje škole. Zaposlio se kod svog starijeg brata koji je već živio u SAD-u i bavio se organizacijom glamuroznih zabava za poznate u Hollywoodu. Zgodni Srbin i glumica čija je karijera tad bila u vrtoglavom usponu upoznali su se na jednoj takvoj zabavi. Burnu višemjesečnu vezu navodno su okončali u proljeće 1999. godine. Alo! piše i da je Angelina prije nekoliko godina u razgovoru sa skupinom srbijanskih novinara bila šokirana kada ju je jedan od njih priupitao za staru ljubav: "Otkud vi to znate?! Pa to je bilo tako davno...".

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DR
drznedaj
11:44 23.01.2012.

No da, MIso sa Zvezdare, a ko drugi