ANGELINA JOLIE

Sprijeda kao prava diva, a onda je okrenula leđa i pokazala svoju buntovnu stranu

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
12.01.2018.
u 10:20
Pogledaj originalni članak

Počela je sezona dodjela nagrada u Hollywoodu. Nakon Zlatnih globusa, na čijem su crvenom tepihu dominirale crne toalete kao znak  protesta zbog nedavnih otkrića o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu, na dodjeli Critics' Choice nagrada crveni tepih bio je šareniji.

Angelina Jolie, koja inače preferira crnu boju, na dodjelu je došla u bijeloj haljini Ralph & Russoa, s golim ramenima i prorezom s jedne strane. Haljina nije sakrila koliko je glumica mršava, a otkrila je i njene brojne tetovaže na leđima. 

Bilo je teško ne uočiti Nicole Kidman na ovoj dodjeli jer je odabrala dugu ružičastu haljinu.

Jessica Biel odabirom haljine s potpisom Oscara de la Rente nije pretjerano oduševila stiliste. Haljina s crvenim i ružičastim printom, prema mišljenju nekih kritičara, i nije najbolji odabir za ovu prigodu.

Elisabeth Moss, zvijezda serije "Sluškinjina priča" odabrala jednostavnu haljinu koja baš i ne pristaje njenoj figuri pa se našla na većini lista najgore odjevenih dama na ovoj dodjeli. 

Elegantno i jednostavno – mogao bi se opisati ovaj modni odabir zvijezde serije "Moderna obitelj" glumice Sarah Hyland. Pohvale za glamurozan izgled dobila je i Kaley Cuoco, zvijezda serije "Teorija velikog praska".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

FI
Fisherman
11:26 12.01.2018.

bzvz.. ako su to dame onda ne hvala.. odo na selo po pravu djevojku.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
12:59 12.01.2018.

Ivana uvijek pise dubokoumne vijesti!

ST
Startrack
15:28 12.01.2018.

Puknuta u glavu. Sam joj otac, onaj glumac nemogu se sjetit imena, to kaze. Otvorimi se apetiti kad vidim ovakve.