BRANGELINA I DALJE ŽIVI

Angelina i Brad vole se i dalje, glasine o prekidu "potpuno su lažne"

Foto: Pixsell
Angelina i Brad vole se i dalje, glasine o prekidu "potpuno su lažne"
25.01.2010.
u 14:27
- Sve je u redu. Glasine o prekidu potpuno su lažne – izjavio je neimenovani izvor za časopis People objasnivši da se Angie i Brad u posljednje vrijeme nisu puno pojavljivali zajedno u javnosti zbog brojnih obaveza.
Pogledaj originalni članak

Ovoga puta činilo se da je zaista gotovo, no bila je to, kako pišu američki mediji, još jedna lažna uzbuna. Naime, nekoliko neimenovanih izvora opovrgnulo je jučerašnje napise da su Angelina Jolie i Brad Pitt potpisali ugovor o raspodjeli imovine i skrbništvu nad djecom te time okončali svoju petogodišnju vezu. Najljepši hollywoodski par, kako tvrdi njima blizak izvor, još se uvijek voli te nema govora o prekidu.

- Sve je u redu. Glasine o prekidu potpuno su lažne – izjavio je neimenovani izvor za časopis People objasnivši da se Angie i Brad u posljednje vrijeme nisu puno pojavljivali zajedno u javnosti zbog brojnih obaveza. No, zato su 2. siječnja viđeni na romantičnoj večeri u jednom restoranu u Francuskoj te su, prema tvrdnjama svjedoka, uživali u intimi.

- Bilo je jasno da žele biti sami i da ih nitko ne gnjavi. Bilo je divno vidjeti dvoje toliko zaljubljenih ljudi - otkrio je jedan očevidac.

Nakon nekoliko dana odmora par se vratio u Los Angeles gdje su nastavili sa svakodnevnim užurbanim ritmom. Jolie se priprema za snimanje filma “The Tourist”, a Pitt sprema film “Lost City of Z”. Prije deset dana Brad je njihova najstarijeg sina Maddoxa odveo na utakmicu u New Orleansu, dok je Angelina u to vrijeme s kćerima Zaharom i Shiloh kupovala namirnice u trgovini u Los Angelesu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.