vatre ivanjske

Andrija je otac Tamarina djeteta?!

Foto: RTL
vatra ivanjska
Foto: RTL
vatra ivanjska
Foto: RTL
vatra ivanjska
Foto: RTL
vatra ivanjska
23.10.2014.
u 18:52
Inspektorica planira zatvoriti ambulantu jer je Ana zaposlena kao medicinska sestra, a obavlja posao liječnika opće prakse
Pogledaj originalni članak

Tamara ipak odlučuje Luki prešutjeti istinu o trudnoći. Igrom slučaja Vera shvati što Tamara skriva, ali obeća da nikome neće reći da je trudna. Tamara pokušava kontaktirati Andriju, no iako ga uspije dobiti, shvaća da se na njega, kao i dosad, neće moći osloniti. Zato mu prešuti trudnoću i činjenicu da je možda otac!

Inspektorica planira zatvoriti ambulantu jer je Ana zaposlena kao medicinska sestra, a obavlja posao liječnika opće prakse. Nakon što je podsjeti na Magdaleninu nesreću, Ana preispituje svoje odluke i liječničke sposobnosti. Tilda obeća Patriku da će šutjeti o nezgodi koja se dogodila Sabini ako on pristane raditi za nju.

Elena optužuje Božu i Mariju da su je zajedno držali zatvorenu. Božo odluči zaštititi Mariju i preuzima odgovornost na sebe. Pokušava umiriti Elenu i ispričati joj se zbog svoje impulzivne reakcije, no ona ga napušta. Božo se ne može pomiriti s gubitkom Elene i odluči još jednom pokušati razgovarati s njom. No zbog uzrujanosti mu pozli i pada na zemlju gdje ga pronalazi zabrinuti Viktor. Hoće li Božo preživjeti?

>>Patrik mrtvu Sabinu unese u stan

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.