Andrea Andrassy

Popularna komičarka odgovorila zašto je reagirala na slučaj 'bon za 200 kuna'

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Andrea Andrassy
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Andrea Andrassy
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Andrea Andrassy
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Andrea Andrassy
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Andrea Andrassy
06.03.2016.
u 16:26
Na nama je da ga ispravimo, barem malo, poručila je popularna Andrea
Pogledaj originalni članak

Popularna komičarka Andrea Andrassy danas se na Facebooku ponovno osvrnula na slučaj majke koja je vratila poklon-bon od 200 kuna u H&M, koji je druga majka darovala njezinoj kćeri za rođendan.

Objasnila je kako ju je ta priča vratila u osnovnu školu, kada su se djeca grupirala prema tome što su im njihovi roditelji mogli ili ne priuštiti.

- Grupiralo se, rugalo se, došaptavalo. Danas ima još puno više stvari na kojima se može grupirati, a rezultat je uvijek isti - ili si u cool grupi ili nisi - piše popularna Andrea, koja je svoj status zaključila ovim riječima:

- Svijet u kojem je majica na tebi vrijednija od onog što imaš unutra je pogrešan svijet, a na nama je da ga ispravimo, barem malo.

 

>> Danijela Dvornik napala majku koja je vratila bon, a kritizirala i Andreu Andrassy

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:59 06.03.2016.

'Megapopularna komičarka Andrea Andrassy' ...... sorry ali tko je pak ta mega popularna za koju prvi puta čujem ? Sestrična Severinine susjede ? Kćerka kolegice sa posla koja je radila sa mamom Mile Kekina ? Sigurno je jako poznata i nedvojbeno pripadnica CRO celebritija....

MA
matador007
17:36 06.03.2016.

Vele kod nas u Zagorju-kad pas nema kaj raditi,onda si češe j.jca.Tako i ova"megapopularna".Bože dragi,što je previše,previše je.

LU
ludivarazdinec
16:56 06.03.2016.

megapopularna???????? pa di?????????