Opuštanje

Ana Rucner sa sinom zadnje dane ljeta provodi 
u Dubrovniku

Foto: Instagram
Ana Rucner
Foto: Ines Ljubetić Fischer
Ana Rucner
Foto: Ines Ljubetić Fischer
Ana Rucner
Foto: Ines Ljubetić Fischer
Ana Rucner
28.08.2016.
u 12:30
Koliko uživaju u kupanju, veslanju na dasci i zajedničkoj igri u pijesku potvrđuju i Anine fotografije s društvenih mreža
Pogledaj originalni članak

Nakon odmora na Pagu, koji im je ljetna baza, naša proslavljena violončelistica Ana Rucner i njen sin Darian zadnje dane odmora provode na krajnjem jugu, u Dubrovniku.

Koliko uživaju u kupanju, veslanju na dasci i zajedničkoj igri u pijesku potvrđuju i Anine fotografije s društvenih mreža.

U Dubrovniku su proslavili i Darianov deseti rođendan i dobro se zabavili prije povratka u Zagreb gdje Anu čekaju nove radne obveze, a Dariana povratak u školske klupe. 

 

>> Strastveni glazbeni duet Ane Rucner i Olivera Poola

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PV
petar.visak
13:18 28.08.2016.

💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

Avatar Juki
Juki
14:10 28.08.2016.

Proslavljena??? Pa kako možete takve ludosti pisati! Pa ta žena svira na razini 3 srednje muzičke.

AU
austrougarskigeneral
15:09 29.08.2016.

lijepa