samo na vecernji.hr

U CMC Top 30 prošli Ana Rucner i Vlado Kalember

Foto: Screenshot
vlado ana
22.09.2014.
u 20:00
I ovog vikenda na našem portalu mogli ste glasovati za novi prijedlog koji će se naći na CMC Top 30 – nacionalnoj top-ljestvici...
Pogledaj originalni članak

Ovog tjedna u CMC Top 30 ušli su Ana Rucner i Vlado Kalember ft. Razbijače čaša – Ljubio bih nemam koga.

CD-a grupe Magazin – "Mislim pozitivno" osvojili su Vedran Damjančić, Branka Porenta i Sara Jakopić.

>>U CMC Top 30 ušli su Begini i Klapa Cambi Split

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GO
gospodindragovoljac1991
19:15 19.09.2014.

E moj promukli Vlado. pa i ja bih bio sa njom dok prima tolike novce za ono njeno tandrkanje po žicama. No otišao je Vidošević i njemu slični, pa se dotok novca smanjio. Morat ćeš pripaziti kakvo vino piješ , mislim iz koje godine. E moj narode zapjeva naš Marko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!