miriše na blagdane

Ana Gruica Uglešić osvanula u novom izdanju

Foto: Ivan Gudić
Foto: Ivan Gudić
Foto: Ivan Gudić
Foto: Ivan Gudić
Foto: Ivan Gudić
Foto: Ivan Gudić
Foto: Ivan Gudić
Foto: Ivan Gudić
Foto: Ivan Gudić
Foto: Ivan Gudić
18.12.2018.
u 12:34
Kampanja je snimljena u Gradskom Kazalištu Mladih u Splitu, a u glavnoj ulozi modela našla se prekrasna, temperamentna, splitska glumica Ana Gruica Uglešić.
Pogledaj originalni članak

Za sve ljubitelje mode i neobičnih zimskih odjevnih predmeta koji plijene pažnju, nova kolekcija brenda Bubabu Design, odličan je spoj ženstvenosti i pozitivne „pomaknutosti“. Elegantna, potpuno drugačija, odvažna kolekcija koja jednostavno „miriše“ na blagdane i dobru zabavu. Ovih praznika, moguće je izgledati jako stilizirano i kreativno, a Bubabu Design je čisti dokaz za to.

Kampanja je snimljena u Gradskom Kazalištu Mladih u Splitu, koje je rado otvorilo svoja vrata ovakvoj kazališno – umjetničkoj priči, a u glavnoj ulozi modela našla se prekrasna, temperamentna, splitska glumica Ana Gruica Uglešić, tako da ne čudi naziv same kampanje, pod nazivom „Bubabu Božić u teatru“. Talentirana i svestrana splitska dizajnerica Gorana Milaković, na ovaj način je htjela prikazati splitski duh uz pomoć ujedinjene ženske snage koja odiše čitavom kampanjom.

Ovo nije samo još jedna u nizu kolekcija i kampanja, već priča o jednoj glumici ispričana kroz glamurozne kreacije za sve žene koje ne žele proći nezamijećeno. Boje koje prevladavaju su klasična i bezvremenska crna, blagdanska i uvijek ženstvena crvena i srebrna, za one odvažnije dame koje znaju što žele. Krzno i novogodišnje neizostavne šljokice, također su dio ove modne poslastice. Ujedno, ovo je i prva božićna kolekcija brenda Bubabu, a dizajnerica i glumica povjerile su se u ruke fotografa Ivana Gudića, s kojim obje dugo i lijepo surađuju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

U1
ursus_1212
17:31 18.12.2018.

Muško!

JE
jedandva
14:50 18.12.2018.

meni je ova gora od ave karabatic