ponovno pokleknula

Amy Winehouse otišla na odvikavanje i putem ispijala votku

Foto: Pixsell
Amy Winehouse otišla na odvikavanje i putem ispijala votku
27.05.2011.
u 13:14
Prije odlaska u kliniku za liječenje od ovisnosti Amy je posjetila lokalni frizerski salon gdje su klijenti i zaposlenici morali slušati kako povraća u WC-u
Pogledaj originalni članak

Još početkom svibnja Amy Winehouse govorila je da se želi preseliti na selo i zasnovati obitelj s dečkom Regom Travissom, ali čini se da je ljubav prema alkoholu ipak veća od želje za mirnim, obiteljskim životom.

Naime, nakon što je dulje vrijeme bila trijezna, britanska pjevačica nedavno je ponovno pokleknula te je početkom tjedna opet otišla na odvikavanje od alkohola. Zadnje trenutke na “slobodi” 27-godišnja glazbenica pozdravila je uz votku pa je, prije nego je ušla u kliniku, ispila litru votke. Bocu je kupila na putu prema londonskoj klinici The Priory te ju je ispijala putem.

– Izgledala je potpuno izvan sebe. Stalno se spoticala i mrmljala sebi u bradu – rekao je slučajni prolaznik.

Prije odlaska u kliniku za liječenje od ovisnosti Amy je posjetila lokalni frizerski salon gdje su klijenti i zaposlenici morali slušati kako povraća u WC-u.

– Upravo sam vam povratila po cijelom zahodu – rekla je, navodno, osoblju kada je izašla.

Vijest o Amynu odlasku na odvikavanje potvrdio je i njezin glasnogovornik.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CR
Crollywood
19:49 27.05.2011.

Tako je,lijepa kosa,a i lijepo pjeva... O što se cuge tiće: veliki talent za nešto,često dolazi u paketu s različitim smetnjama...

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
16:58 27.05.2011.

lijepa boja kose!