Iznenadili smo...

Aleksandra Kovač: Odsjekle bi mi se noge da moram pjevati pred Arethom Franklin

Foto: RTL
Aleksandra Kovač
Foto: Borna Filic/PIXSELL
23.02.2015., Beograd, Srbija - U Grand Casinu Beograd predstavljeni su voditelji i ziri regionalnog tv showa X factor Adria. Aleksandra Kovac , Massimo Savic , Tonci Huljic. Photo: Borna Filic/PIXSELL
05.04.2015.
u 14:53
Zahvaljujući showu X Factor Adria, u kojem je članica žirija, od sada ćemo, uz njezine prekrasne pjesme, dobro znati i Aleksandrino lice.
Pogledaj originalni članak

Severina, Jacques, Nina Badrić, Goran Karan, Ivana Kindl samo su neki izvođači kojima je srpska umjetnica Aleksandra Kovač napisala pjesme. Zahvaljujući showu X Factor Adria, u kojem je članica žirija, od sada ćemo, uz njezine prekrasne pjesme, dobro znati i Aleksandrino lice.

Kandidatima X Factora nije lako stati pred četiri eminentna glazbenika... Zbog kojeg pjevača bi se vama odsjekle noge da morate zapjevati pred njim?

– Pred Arethom Franklin, ne bih znala gdje sam i što radim.

Što mora zadovoljiti kandidat da biste rekli: "E, ovaj može"?

– Da me kupi na prvo slušanje, da se naježim čim čujem prva dva-tri tona i da ima urođen dar. Spoj osobnosti, dobrog vokala i rada na sebi kombinacija je koja dovodi do uspjeha.

Vaša sestra Kristina Kovač bila je članica žirija u prvoj sezoni i mentorica grupama. Kojoj biste skupini vi bili mentorica?

– Najradije bih radila s momcima jer volim muške vokale i jer je veliki izazov raditi s muškim pjevačima.

Odrasli ste u glazbenoj obitelji, koje su privilegije toga?

– S osam godina bila sam u legendarnom Studiju 5 i nazočila snimanjima albuma Bajage, Riblje čorbe... Uskoro krećem na regionalnu turneju s ocem Kornelijem, u povodu njegovih 50 i mojih 25 godina na sceni. To će biti naša prva suradnja.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
11:23 06.04.2015.

Odličan show sa zanimljivim i stručnim žirijem.

MA
majeltomoguce
09:55 06.04.2015.

To stvarno netko gleda? Jeftin pokušaj prodaje nečega što gledaju samo Jugonostalgičari.

PE
peugeot
16:10 07.04.2015.

Vjerujem ti Sandra! Aretha Franklin je jedna i neponovljiva! Ali, vjeruj mi, ima puno Aretha medju pratecim crnackim zenskim vokalima (prate velike grupe kao "Rolling Stones"). Samo te "Arethe Franklin" su zagusene i onemogucene zbog muzickih producenata koji su goleme novce stavili iskljucivo na muzicku karijeru Arethe Franklin ! U tome je stos...

Još iz rubrike Showbiz