Supertalent

Aleksandar Olujić: Nisam svirao za žiri, već za svoju publiku

Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
Aleksandar Olujić: Nisam svirao za žiri, već za svoju publiku
27.11.2010.
u 20:15
Finalistu talent showa najveća je podrška djevojka Dragana, za koju kaže da je prava lutrija da ju je pronašao
Pogledaj originalni članak

Još se nisu ni tipke na njegovoj harmonici ohladile, a novi finalist Supertalenta Aleksandar Olujić smišlja novi nastup.

– Slavilo se u petak navečer, ali već sam se ujutro bacio na posao – otkrio nam je uzbuđeni Aco koji je u petak osvojio najviše glasova publike.

Kritike žirija, da su od njega očekivali više, prihvatio je s osmijehom jer, kaže, takvo je što i očekivao.

– Znam ja što su oni htjeli, virtuoznost, nešto drukčije od audicije, ali znam i što publika voli, a ja sam išao upravo na to – priznao nam je 21-godišnjak. Ipak, da ne ispadne kako se tvrdoglavo drži samo svoga mišljenja, Aco je za finale odlučio pripremiti točku koja će podići i publiku i žiri na noge. – Pokazat ću svima što mogu – kaže.

Njegova samouvjerenost i čvrst stav oslanjaju se i na podršku najmilijih – djevojke Dragane, roditelja, obitelji i prijatelja.

– Otac me prijavio na show i on je moj glavni pokretač – kaže Aco. – Djevojka Dragana najveća mi je podrška. Prava je lutrija što sam pronašao nekoga poput nje.

U studiju ga je bodrilo i 20-ak najbližih prijatelja, a Aco kaže da su mu dopustili da ih dovede i 50, bilo bi mu premalo jer toliko je onih koji žele biti uz njega. U harmoniku se zaljubio sa sedam godina te je vježbao na maminu starom instrumentu, dok mu djed poslije nekoliko godina nije darovao novi. Tada je krenuo i na pouku k profesionalnom harmonikašu iz Bosne i tu je stekao znanje koje smo vidjeli u emisiji. Spoj harmonike i house i Rn'B glazbe prava je slučajnost. – Sjedio sam jednog dana u sobi i vježbao harmoniku, s računala je dopirala neka pjesma, neki hit u to vrijeme, pokušao sam ga pratiti i shvatio da odlično zvuči – i tako je sve počelo!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.