Presretna

Adele objavila da s dečkom Simonom Koneckim čeka dijete

Foto: Pixsell
adele
Foto: Profimedia
Adele (1)
Foto: Profimedia
Adele (1)
29.06.2012.
u 20:20
Htjela sam da vijest čujete izravno od mene. Naravno, mi smo jako uzbuđeni, ali molim vas poštujete našu privatnost u ovom blagoslovljenom vremenu - napisala je Adele na svojoj stranici.
Pogledaj originalni članak

Na svojoj službenoj stranici britanska pjevačica Adele objavila je da očekuje dijete s dečkom Simonom Koneckijem.

- Oduševljena sam što vam mogu objaviti da Simon i ja očekujemo svoje prvo dijete. Htjela sam da vijest čujete izravno od mene. Naravno, mi smo jako uzbuđeni, ali molim vas poštujete našu privatnost u ovom blagoslovljenom vremenu - napisala je Adele na svojoj stranici.

Par je u vezi od prošlog ljeta, ali su to potvrdili tek u siječnju ove godine. Nedugo nakon toga pojavili su se natpisi da je 35-godišnji Simon u braku, ali je Adele rekla kako je on već četiri godine rastavljen.

Nedavno je pjevačica u jednom intervjuu izjavila da namjerava uzeti pauzu od nekoliko godina kako bi se posvetila privatnim stvarima te da ima želju postati majka.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.