bez zločestih šala

83. dodjela Oscara: Slavlje glamura bez imalo humora

Foto: Pixsell
anne
Foto: Pixsell
oscar (1)
Foto: Pixsell
oscar (1)
Foto: Pixsell
oscar (1)
Foto: Pixsell
oscar (1)
Foto: Pixsell
oscar (1)
Foto: Pixsell
sandra
Foto: Pixsell
oscar (1)
Foto: Pixsell
oscar (1)
28.02.2011.
u 20:00
Iako su se od voditeljskog para Anne Hathaway i Jamesa Franca očekivala čuda, rezultat je razočarao. Najintrigantniji dio njihova nastupa bile su raskošne toalete lepršave A. Hathaway, koja ih je promijenila čak osam
Pogledaj originalni članak

Trebala je to biti noć za pamćenje, no iznenađenja na 83. dodjeli Oscara kao da nije bilo. Osim sočne psovke najbolje sporedne glumice Melisse Leo na pozornici Kodak Theatrea nije se dogodilo baš ništa što bi moglo ući u povijest ugledna filmskog događaja.

– Kad sam prije dvije godine gledala Kate Winslet na ovom mjestu, činilo mi se je.eno lako, ali meni se sad tresu noge – bila je slikovita 50-godišnja glumica primivši zlatni kipić iz ruku 94-godišnjeg Kirka Douglasa s kojim je uspjela i koketirati.

Glamur bez crnog humora

Iako su se od voditeljskog para Anne Hathaway i Jamesa Franca očekivala čuda, rezultat je razočarao. Najintrigantniji dio njihova nastupa bile su raskošne toalete lepršave A. Hathaway, koja ih je promijenila čak osam. Za razliku od Rickyja Gervaisa koji je na dodjeli Zlatnih globusa na nož uzeo mnoge hollywoodske zvijezde, voditelji Oscara nisu uopće imali dug jezik. Atmosferu je u jednom trenu podigao Franco odjeven kao drag queen.

– Morbidnije od ovog kostima to je što sam upravo dobio SMS Charlieja Sheena – našalio se voditelj koji je na pozornici izgledao izgubljen poput Alise u zemlji čudesa. Najsmješniju najavu izveli su Jude Law i Robert Downey Jr. koji su se našalili na račun Downeyeve mračne prošlosti u kojoj je svaki drugi dan bivao uhićen zbog droge ili spavanja s prostitutkama.

Nicole Kidman najgore odjevena

Kao što je bilo lako predvidjeti nagrađene, nije bilo ni mnogo dvojbi o haljinama na najvećemu crvenom tepihu. Igralo se na sigurno bez smionih modnih kreacija o kojima će se danima pričati. Ljubičasta, boja lavande i crvena ove su godine bile omiljene boje hollywoodskih dama. Melem za oči priuštila je Sandra Bullock u elegantnoj uskoj crvenoj kreaciji Vere Wang s nakitom Harry Winston i trudna Natalie Portman u ljubičastoj dekoltiranoj haljini ukrašenoj kristalima Swarovski s potpisom Rodarte. Glumica je time odala počast slavnim sestrama koje su radile kostimografiju u filmu "Crni labud".

Uvijek sofisticirane Cate Blanchett i Nicole Kidman, čijem smo se modnom ukusu nekad divili, ove su godine bile na čelu najgore odjevenih. Jedna od smjelijih glumica na crvenom tepihu bila je vatrena Španjolka Penelope Cruz koja je svoju liniju poslije trudnoće utegnula u usku crvenu dekoltiranu toaletu s potpisom L'Wrena Scotta.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.