drugi dio

50 nijansi sive - Pušten prvi teaser drugog dijela filma!

Foto: Screenshot
50 nijansi sive - Pušten prvi teaser drugog dijela filma!
01.05.2015.
u 17:08
Novca itekako ima, plan za snimanje drugog nastavka donesen, a objavljen je i teaser za drugi nastavak
Pogledaj originalni članak

Još se nije stišala buka oko prvog nastavka filma "50 nijansi sive", a već se snima i drugi. Kako i ne bi kad je prvi nastavak filma zaradio 570 milijuna dolara dosad.

Novca itekako ima, plan za snimanje drugog nastavka donesen, a objavljen je i teaser za drugi nastavak. Traje svega pola minute, no itekako je dovoljan da zagolica maštu.

Pogotovo stoga što gledamo isključivo prezgodnog Jamieja Dornana. Drugi nastavak hit filma mogao bi u kina stići 2016., a najkasnije 2017. godine. Potonje je izglednije budući da se još uvijek radi na scenariju. Ekipa koja radi na drugom nastavku opisala je film više trilerom nego dramom.

>>Ovo su najseksi muškarac i žena na svijetu!

>>Stižu drugi i treći nastavak hita '50 nijansi sive'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
maxxxx
18:37 01.05.2015.

oce se zvati "51 nijansa sive"?