oduševili sve

2CELLOS 'zaigrali' u poluvremenu NBA utakmice Thunder-Grizzlies!

Foto: Privatni album
2CELLOS
Foto: Privatni album
2CELLOS
Foto: Privatni album
2CELLOS
23.04.2014.
u 12:29
- Posebno su nas s oduševljenjem primili navijači Oklahome jer je ta pjesma u originalu (AC/DC) zaštitni znak i himna kluba – poručuju Luka i Stjepan
Pogledaj originalni članak

Maestralnom izvedbom pjesme “Thunderstruck”,  2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser, 21. travnja su u Oklahomi digli na noge navijače u poluvremenu prvog kruga doigravanja utakmice NBA lige između Oklahoma City Thundera i Memphis Grizzliesa.

- Posebno su nas s oduševljenjem primili navijači Oklahome jer je ta pjesma u originalu (AC/DC) zaštitni znak i himna kluba – poručuju Luka i Stjepan koje u svibnju očekuju koncerti u Australiji (rasprodani!), Koreji,  Europi…    

Verzija hita “Thunderstruck” u izvedbi 2CELLOS  postala je globalna internetska senzacija s gotovo 17 milijuna pregleda u samo nešto više od mjesec dana.

>>2CELLOS tulumarili s Quincy Jonesom na rođendanu Eltonom Johnom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar MENSA
MENSA
11:37 24.04.2014.

Jeeee... a kak to mislite da su tulumarili sa Eltonom Johnom ? Pa kaj su ponoreli ? A lepih puca .....kaj šalate ?!

Avatar Django
Django
13:22 24.04.2014.

MENSA, da njih puce zanimaju, ne bi nikad bili to kaj su danas, kužiš!?