energična izvedba

2Cellos nastupom u poznatom TV showu zapalili američku publiku

Foto: Screenshot
2cellos
Foto: Screenshot
2cellos
03.02.2015.
u 09:28
Luka i Stjepan u Americi promoviraju svoj treći studijski album Celloverse
Pogledaj originalni članak

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznati i kao 2Cellos, zapalili su američku publiku jučer gostujući u popularnoj TV emisiji Today Show, gdje su izveli ACDC-jevu pjesmu Thunderstruck.

Voditeljice nisu mogle vjerovati koliko energije poznati dvojac unosi u svoje nastupe.

Luka i Stjepan u Americi su kako bi promovirali svoj treći studijski album Celloverse. Drugom polovicom veljače počinje njihova velika američka turneja od 42 koncerta. Većina koncerata već je rasprodana.

Ipak, prije nego što počne turneja, glazbenici će doći na nekoliko dana u Hrvatsku kako bi i s našim obožavateljima proslavili izlazak novog albuma. Luka i Stjepan će, naime, 7. veljače od 12 do 13 sati potpisivati albume Celloverse kupcima u zagrebačkom Aquarius Music Shopu u Varšavskoj ulici.

>> 2CELLOS će fanovima potpisivati album 'Celloverse'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

RU
RUS
20:57 07.02.2015.

KONACNO NESTO POZITIVNO !

CH
Chovo
12:13 03.02.2015.

svaka cast decki ali nisam bac cuo da se publika zapalila kao u naslovu. Inace je meni najjaca od gunsa welcome to the jungle :)

Avatar @promatrač
@promatrač
11:33 03.02.2015.

Vidim da se dosta vas ovdje ne slaže sa mnom, a ne znam zašto ?!