Kolumna

SDP nema problema sa životom na dug

Foto: Boris Ščitar/Pixsell
SDP nema problema sa životom na dug
18.06.2010.
u 12:00
Maras sve to demantira tvrdeći da se SDP-ovi dugovi kreću oko dvanaest milijuna kuna i dodaje da stranka nema s tim nikakvih problema. Lijepo je znati da i oporba živi na dug, a što s pravom zamjeraju vladajućem HDZ-u.
Pogledaj originalni članak

Gordan Maras, potpredsjednik zagrebačkog SDP-a i poslovni direktor stranke prozvan je od ‘starih’ SDP-ovaca da ozbiljno ugrožava stranačku blagajnu. Kolege prozivaju Marasa da je SDP doveo do duga od dvadeset milijuna kuna pa će zbog toga stranka morati prodati svoju zgradu u Zadru.

Maras sve to demantira tvrdeći da se SDP-ovi dugovi kreću oko dvanaest milijuna kuna i dodaje da stranka nema s tim nikakvih problema. Lijepo je znati da i oporba živi na dug, a što s pravom zamjeraju vladajućem HDZ-u.

Kajin se u Saboru ponaša kao na Farmi


Damir Kajin iz Buzeta iskoristio je saborsku raspravu da kolegu Lesara zove ‘kretenom’ i šalje u p.m. Farma s drugim Buzećanom Eliom Piskom završava u petak, ali Sabor s Kajinom ide dalje. U p.m.

Teško buđenje državnog odvjetnika

Emil Mitrovski, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru dao je sve od sebe da u utorak, 25. svibnja do devet ujutro dođe na posao i krene se boriti s kriminalom u državi. Nažalost, prije toga je izgubio bitku s alkoholom i svojim alfa romeom kojim je krivudao ulicama, a potom se onesvijestio i autom blokirao promet. Kada se donekle rastrijeznio, izmjereno mu je 2,17 promila alkohola u krvi. Dobro da je ostao živ.

Tko će prvi svoju vilu registrirati kao zatvor

Nadan Vidošević, besramno bogati predsjednički kandidat prijavio je golemo imanje u Gorskom kotaru vrijedno deset milijuna kuna kao planinarski dom. To je bio jedini način da dobije dozvolu za gradnju kuća, skijališta, jezera, konjušnica i teniskog terena usred šume. Vidošević nije jedini koji je našao rupu u zakonu jer je Ivica Todorić godinama živio u ‘hotelu’ kako su bili registrirani Kulmerovi dvori, a splitski gradonačelnik je neko vrijeme živio na jahti koju je unajmio od vlastite tvrtke. Pitanje je vremena kada će neki ‘graditelj’ svoju vilu prijaviti kao zatvor. Ako ga osude, da može ostati u svojoj kući.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
-obrisani-
00:41 19.06.2010.

I ti imbecili izjavljuju kako su \"SPREMNI PREUZETI ODGOVORNOST za upravljanje državom ! Pa kao da nisu državu dovoljno upropastili za nešto manje od 4 godine na vlasti, još se nismo oporavili, a ovi bi ponovo i to sa nekim novim \"mladim lavovima\" iako bi im bolje odgovarao naziv mladim hijenama !

Avatar lkis05@htnet-dsl
lkis05@htnet-dsl
16:07 25.06.2010.

Žalosno kako su svi isti ;komunisti,socijalisti ,Tuđmanisti,samo troše i ukazuju na druge da su krivi za sve!Narode ;vidiš li ti to dobro?????????

SS
Sam Sin Koče Rin
13:21 18.06.2010.

U \'\'Lijepoj Našoj\'\' \'\'Lijepi političari\'\'lijepo žive,ljepo troše, u lijepim minusima,lijepim jahtama,lijepim hotelima,lijepim planinskim kućama,lijepo odjeveni, voze lijepa auta i lijepo se izražavaju u lijepoj Saborskoj dvorani,lijepim jezikom lijepih riječi............... Liiiiiiiiiiiiiiijepo......