Kolumna

S natječajem i bez njega – isto se piše

Foto: 'Goran Kovacic/PIXSELL'
S natječajem i bez njega – isto se piše
14.07.2012.
u 12:00
Novi list ukazuje da je, doduše natječajem, trajektnu liniju Stinica – Mišnjak za otok Rab dobila Rapska plovidba mada je ponuda Jadrolinije bila bitno povoljnija.
Pogledaj originalni članak

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, ostvario je zapažen uspjeh time što je u jednom danu njegovo ministarstvo povezano s dva politička skandala.

Dok je Večernji list upozorio na slučaj u kojem je bez javnog natječaja dodijeljen 1,195 milijuna kuna vrijedan posao obnove Lučke kapetanije Rab, Novi list ukazuje da je, doduše natječajem, trajektnu liniju Stinica – Mišnjak za otok Rab dobila Rapska plovidba mada je ponuda Jadrolinije bila bitno povoljnija.

Zajednički nazivnik oba skandala je zamjenik Hajdaš Dončića, Zdenko Antešić koji je igrom slučaja prije dolaska na sadašnju funkciju bio – gradonačelnik Raba. Stoga ne treba čuditi što je odlučio pogurati svoje Rabljane svim sredstvima – uz javni natječaj ili bez njega.     

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OK
oktopad
15:58 14.07.2012.

Budite humani judi. A jel bi se ti Zdenko Antešić smija vratit va Rab da nij tako napravija. I koji je mirakul da za Rab vozi rapska firma. Ma ne nego će Jadrolinija. Sad su dali povoljniju ponudu da unište rabljane a kad i satru i kad i više nebude onda će dić cine. i biti skupji i od Rapske plovidbe sada pa si vratit šolde i debelo zaradit. To van se još zove uništavanje konkurence.

RO
rowokopach
19:17 14.07.2012.

@okto "To van se još zove uništavanje konkurence" ma cekaj da to hrvatski "nounari" objasne puku.

DU
Deleted user
12:22 14.07.2012.

Koji javni natječaj? Treba Čačićevo privatno zemljište isplatiti! Drugovi nam uvaljuju ciglu a mi samo žmirkamo očicama! Treba uz rub posaditi bagru, kao trajnu ostavštinu na druga gazimira.