Kolumna

RTL-ovci su od Šeksa uspjeli napraviti Benjamina Franklina

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
RTL-ovci su od Šeksa uspjeli napraviti Benjamina Franklina
09.10.2013.
u 12:00
Bombastično najavljena vijest kako Austrijanci šeću kišnim Rovinjem, trebala nas je valjda baciti u nesvijest. Ili probuditi iz blagdanske kome izazvane prejedanjem
Pogledaj originalni članak

Ako slučajno niste spojili četiri dana i čudom se čudite zašto, eto, utorak provodite doma besposličareći, sve su se televizije u svojim središnjim informativnim emisijama pobrinule naglasiti, kao udarnu vijest, da slavimo Dan nezavisnosti. Pritom ga ni jedna nije čestitala svojim gledateljima. Da bi stvar bila gora, na RTL-u su, valjda ljuti što moraju raditi kad sav ostali svijet odmara, odlučili rehabilitirati Vladimira Šeksa, koji je u “ekskluzivnom” intervjuu više pozirao nego li govorio dok se novinarka Amela Čilić smješkala kao šiparica ne znajući što li bi pitala našeg, po RTL-u sudeći, u najmanju ruku Benjamina Franklina. Taj neugodni trenutak trajao je punih pet minuta. No, nije tu bio kraj “zabavnim” minutama u ovoj emisiji. A ne! Bombastično najavljena vijest kako Austrijanci šeću kišnim Rovinjem, trebala nas je valjda baciti u nesvijest. Ili probuditi iz blagdanske kome izazvane prejedanjem.

A da bi vijest dobila na snazi, uhvatili su vrli reporteri i autentičnu jodlericu koja je, čvrsto stežući kišobran u ruci, trebala prisnažiti ovu priču. To što je žena u izjavi rekla da je iz Njemačke nikog nije omelo ni u izradi ni u objavi priloga. I Dnevnik Nove TV, koji je inače, priznajem, najčešće na mom programu, utopio se u blagdansko sivilo. Svjedoči tome i Karamarkovo izlaganje o lošem životu u Hrvatskoj. Ovaj mini govor, tijekom kojeg je izgledao kao da je zaboravio disati, održao je, prikladno - na groblju. Najveseliji dio svih “dnevnika” bio je Ćorlukin kapetanski debi. Dečko ne samo da je zgodan, nego zna složiti i suvisle rečenice. I to na dva jezika...

PLUS

Situacija sa zatvorenim deponijima se zahuktava. Pohvalno je da su sve nacionalne kuće temu odradile korektno. Bez širenja panike.

MINUS

RTL je, radeći priču o prodaji Hajduka zaboravio Torcidu. Pod navijače su nam pokušali podvaliti djedice od 70+

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.