VODIČ PUTOVANJA

Rijeka, Venecija ili Pariz

29.01.2009.
u 11:21
Pogledaj originalni članak

Riječka povorka pod maskama
Želite li biti dio ugođaja 26. međunarodne karnevalske povorke u Rijeci, svakako u svoj raspored zabilježite 22. veljače! Na organizirani jednodnevni izlet autobusom kreće se u 8 sati iz Zagreba, a cijena prijevoza iznosi 110 kuna po osobi. U karnevalskoj povorci na glavnim riječkim ulicama, uz najkvalitetnije karnevalske grupe iz Hrvatske, prodefilirat će i mnogobrojne maskirane grupe iz inozemstva. Glavna povorka kreće u podne.
www.turist.samoborcek.hr

Izlet u karnevalsku Veneciju
Dvodnevni izlet autobusom u Veneciju dostupan je po cijeni od 690 kuna po osobi za polazak 14. veljače te od 750 kuna po osobi za polazak 21. veljače. Uz prijevoz, cijena uključuje smještaj u hotelu 3* na području venecijanske rivijere u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenje/zajutrak, razglede i šetnje s pratiteljem prema programu te brodske i turističke pristojbe u Veneciji.
www.atlasairtours.hr

Valentinovo u Parizu
Ako se pitate kako Valentinovo učiniti posebnim, krenite u Pariz. Aranžman od 13. do 15. veljače (putovanje zrakoplovom) iznosi 2750 kn po osobi. Vožnja brodićima niz Seinu, šetnja bulevarima i pogled s vrha Eiffelova tornja na osvijetljeni grad čine odlične kulise za nezaboravne trenutke udvoje.
www.jumbo-travel.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr