DINASTIJA ŠERBEDŽIJA

Rade u Okrugljaku oženio sina Danila

05.04.2009.
u 18:01
Pogledaj originalni članak

Danilo Šerbedžija, sin našeg najpoznatijeg glumca Rade Šerbedžije, sinoć je u restoranu Okrugljak slavio vjenčanje s tridesetogodišnjom Lavinijom Stubbs. Drugi od petero potomaka Rade Šerbedžija tako će odsad pričati svoju zasebnu obiteljsku priču.

– Odlično se osjećam, kao i svaki drugi čovjek. Ne bih htio o ženidbi svoga sina govoriti kao da je to nešto drukčije od vjenčanja drugih ljudi. Svima je to isto, a mene čekaju još tri kćeri – rekao je ponosni tata Rade, koji je u veljači “uskočio” i u jednu od uloga u sinovu filmu. Sinoć je njegova funkcija bila nešto ljepša i drukčija – ona gostujuća.

– Bilo je jako lijepo, ništa bijesno. Svadba za oko dvjestotinjak ljudi – što mojih, što Lavinijinih prijatelja. Ugodna glazba i sve baš po mjeri. Ma super! – prepričava ushićeno glumac. Zbog sinove svadbe on danas nije otputovao u Kanadu – na dodjelu Oscara za glavnu ulogu u filmu “Fugitive Pieces”.

No, s obzirom na to da je zbog njega odbio nekoliko hollywoodskih projekata, možda će uskoro po nagradu za film “Projekt”. U njemu su se sastali sve troje iz filmske postave Šerbedžija – Rade, Danilo i Lucija. Radnja filma odvija se u Lici, odakle obitelj potječe, a u jednom se dijelu te crne komedije čak pojavi i Radin ujak iz stvarnog života.

Pogledajte na vecernji.hr