Princ Harry prekinuo sa svojom djevojkom Chelsy

25.01.2009.
u 11:23
Pogledaj originalni članak

Princ Harry i njegova djevojka Chelsy Davy prekinuli su svoju petogodišnju vezu samo tjedan dana nakon što su se vratili s odmora na Mauricijusu, tvrdi tabloid News of the World. Doznali su to izravno iz kraljevske obitelji, no izvor nije otkriven.

Mladi par navodno je po povratku s odmora nekoliko dana proveo raspravljajući o svojoj vezi, koju su na kraju odlučili okončati. Chelsy, inače podrijetlom iz Zimbabvea, prijateljicama je navodno rekla da ne može više podnositi prinčev način života i činjenicu da su stalno razdvojeni.

Chelsy se prošli tjedan vratila svom fakultetu u Leedsu, a Harry je započeo obuku u zrakoplovnim postrojbama britanske vojske.

Glasnogovornik obitelji nije želio komentirati "prinčev privatni život".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr