Kolumna

Srbijanska bi vlast htjela pomirbu i snošljivost, a čini sve da toga ne bude

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
Srbijanska bi vlast htjela pomirbu i snošljivost, a čini sve da toga ne bude
12.06.2021.
u 15:43
Nitko normalan neće osuditi zadarske navijače i trijumf prirodnosti

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
BIVŠI MOSTOVCI O RASKOLU U MOSTU

'Raspudići su otišli iz karijernih razloga, istih onih zbog kojih su i došli u Most'

Marko Vučetić se pita zašto Mariji Selak Raspudić Marin Miletić nije smetao i na listi za Sabor ako joj je sad smetao na listi za EU parlament, Vlaho Orepić drži da je Most u konfliktu s vlastitom idejom i svima oko sebe, Ivana Ninčević-Lesandrić da se stranka više bavi pobačajem nego gospodarstvom, a Ivica Relković da Most ima problem hrabrosti zadnjeg koraka, odnosno hrabrosti ulaska u mogućnost izvršne vlasti i s nekim s kim nije bitno blizak

TRI ZAPADNA ŠAMARA SRBIJI

Božo Kovačević: Vučić nije Tito da može provoditi politiku nesvrstanosti. Srbija sada plaća visoku cijenu

Prvi šamar za Vučića dogodio se prošlog tjedna kada je parlamentarna skupština Vijeća Europe izglasala potporu članstvu Kosova u svojem vijeću. Drugi je šamar predlaganje rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici na kojoj je radilo više država, a treći su sankcije Dodiku i suradnicima, zbog čega se plaće u Republici Srpskoj isplaćuju – na ruke



Komentari 11

BA
balavander
16:01 12.06.2021.

Srbi bi za pomirbu i snošjlivost ali tako da zaboravimo sve zločina, pljačku koju su počinili prema hrvatskom narodu, Hrvatima u srbiji i vojvodini uskratili sva prava i protjerali polovinu. a od Hrvatske traže da srbi imaju dvostruka prava. Da nismo bili 73 godine u zajednici sa srbima danas bi Hrvatska bila bogatija od večine europskih zemalja i ne bismo imali komunjare.

BR
BrigitaM
23:53 12.06.2021.

Za mjesec dana ćete skinuti oznake "Premium" sadržaja. Tko želi platiti da pročita lažne brljotine ishlapljelog Ivkošića? Više me zanima što misli Nives Celzius Nacionale.

SV
Sveznadar
18:04 12.06.2021.

Ma kakva pimirba? Ko to želi i zašto, ako znamo da se napr. Mladić ratni zločinac od Zadra do Srebrenice slavi u BLuci, Trebinju, Beogradu, tj. svugdje gdje su Srbi. Koliko ima u Hr ljubitelja njegova lika i djela.

Još iz rubrike Premium