ZAGREBAČKO KAZALIŠTE MLADIH

Predstva 'S druge strane' najizvođenija u inozemstvu

06.02.2009.
u 11:47
Pogledaj originalni članak

Predstava Zagrebačkog kazališta mladih 'S druge strane' u nešto više od godinu dana ostvarila je najviše međunarodnih gostovanja, te je zbog toga, javljaju iz ZKM-a, prozvana najboljim hrvatskim izvoznim kazališnim proizvodom.

Predstavu je napravio odličan dvojac Rajković- Jelčić, a glavni dio radnje vrti se oko osobe koja odabire biti žrtvom u bilo kojem pogledu, nesvjesna svoje učmalosti, sebičnosti i ne poštivanja same sebe u isto vrijeme. Majka koja godinama ne posvećuje pažnju svome sinu, a onda od njega očekuje pažnju, ljubav i razumijevanje.

Zatim susjeda koja sasvim površno komunicira sa sustanarom od kojeg uvijek iznova traži svojevrsnu pomoć, a ništa ne daje zauzvrat. Prijateljica koja se non-stop jada i problemima obasipa svoju kolegicu, a nikad ne sluša i ne obraća pažnju na njene probleme..

Sve u svemi riječ je o, mnogi bi rekli, posve uobičajenoj i svakodnevnoj priči, nimali nametljivoj i neprirodnoj, a glumačku postavu ove odlične predstave čine Ksenija Marinković, Krešimir Mikić, Jadranka Đokić i Nikša Butijer. Ukoliko biste voljeli pogledati ovu predstavu to možete učiniti će 6. veljače.

(P.S)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr