Kolumna

Predsjednik u tri ujutro o EU na Facebooku

Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'
Predsjednik u tri ujutro o EU na Facebooku
17.01.2012.
u 12:00
U nedjelju se putem Facebooka predsjednik Josipović uključio u raspravu o EU u sitne noćne sate, točnije u tri sata ujutro
Pogledaj originalni članak

Ivo Josipović, predsjednik Hrvatske, već danima koristi svaku priliku i poziva građane da iduće nedjelje 22. siječnja izađu na referendum i glasuju za pristupanje Hrvatske EU. Predsjednik pritom djeluje opušteno i samouvjereno, ali njegovi Facebook prijatelji kažu da već noćima ne spava. U nedjelju se putem Facebooka predsjednik Josipović uključio u raspravu o EU u sitne noćne sate, točnije u tri sata ujutro. Nije poznato muči li ga nesanica ili puste brige oko referenduma, ali san mu neće na oči.

Gdje je i što radi

Dvadeset godina u životu i radu Zorana Milanovića

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, u više je navrata rekao da ne zna gdje je bio i što je radio 15. siječnja 1992. Njegovi glasači pitaju se gdje je i što radi od izbora 4. prosinca do danas.

Nova pobuna

Prosjaci traže da 
ih se tretira kao skupljače donacija


Ivo Herceg, predsjednik udruge prosjaka Internacional koja ima 30-ak članova založio se za izmjenu prekršajnog i Zakona o javnom redu i miru po kojem policajci mogu privesti svaku osobu koja prosi, a što je dovelo do udvostručenja privedenih prosjaka u Zagrebu, javlja Jutarnji. Herceg upozorava da nije pravedno njihov posao nazivati prosjačenjem, a prikupljanje milodara u crkvama donacijama. Da se i ne govori o traženju sponzora.

Čovjek s pričom

Sve pustolovine baruna Vladimira Kraljevića

Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Miss Universe, potvrdio je da žali što nije po ideji Miloša Formana snimljen film o njegovom životu gdje bi ga glumio Pierce Brosnan. Film po Kraljevićevom životopisu bi počeo skokom kroz brodski prozor, s visine peterokatnice u more, ronjenje ispod trupa broda, ranjavanje u nogu nakon čega junak sam vadi metak iz rane džepnim nožićem. Potom slijede ostale epizode iz Kraljevićevog života: zavođenje Brigite Bardot, šah s vjenčanim kumom Marlonom Brandom i slične pikanterije. Doista je šteta što film nije snimljen i to pod imenom Nove pustolovine baruna Vladimira K. Münchausena.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

SM
Strina Mara
12:22 17.01.2012.

Jadan predsjednik ne može spavati !

VE
velikazmija
13:07 17.01.2012.

da vidim pozu --

ST
sttipe
19:47 17.01.2012.

bidni..uveli mu iluminati treću smjenu,kad su skužili da će 70% hrvata glasovat protiv rh..