Međunarodni kanu savez

Ruskim osmercima zabranili nastup na Olimpijskim igrama u Riju

Foto: Reuters/PIXSELL
Olimpijske igre Rio
Foto: Marko Prpić/Pixsell
7.11.2015., Zagreb - Odrzana veslacka regata Capital Cup na kojoj se natjecu posade osmeraca iz Madjarske, Austrije, Slovenije i Hrvatske. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Reuters (Ilustracija)
Olimpijske igre
Foto: Reuters/PIXSELL
Olimpijske igre Rio
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Olimpijske igre Rio
Foto: Reuters/PIXSELL
Olimpijske igre Rio
26.07.2016.
u 12:33
Ovom zabranom je broj ruskih sportaša kojima je zabranjen nastup na OI u Riju narastao na 18 od nedjelje kada su prva isključenja objavili međunarodni plivački, veslački i dizački savez
Pogledaj originalni članak

Međunarodni kanu savez (ICF) objavio je u utorak zabranu nastupa na Olimpijskim igrama u Rio de Janieru za petoro ruskih sportaša koji se spominju u izvješću McLaren o dopingu.  

U izvješću ICF-a navodi se da je poduzeta "akcija kako bi se isključilo petoro ruskih kanuista s OI u Rio de Janieru nakon objavljivanja dodatnih informacija u McLarenovom izvješću."

Petoro ruskih sportaša koji su trenutačno suspendirani su Jelena Aniušina, Natalia Podolskaja, Aleksander Djačenko, Andrey Kraitor i Aleksej Korovačkov, kaže se u ICF-ovom priopćenju.

Ovom zabranom je broj ruskih sportaša kojima je zabranjen nastup na OI u Riju narastao na 18 od nedjelje kada su prva isključenja objavili međunarodni plivački, veslački i dizački savez.

U izvješću McLaren, koji razotkriva sistematski doping v Rusiji, spominju se i Ivan Baladin iz muškog osmerca, Anastazija Karabelščikova iz ženskog osmerca te član četverca Ivan Podšivalov.

Za navedene veslače Ruski veslački savez ne smije imenovati zamjene pa je Rusija u Riju ostala i bez muškog i ženskog osmerca te muškog četverca.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.