Ispraćaj sportaša

Isinbajeva se slomila pred Putinom: Odstranili su nas grubo i bez dokaza

Foto: Reuters/Pixsell
Jelena Isinbajeva
Foto: Reuters/Pixsell
Vladimir Putin
Foto: Reuters/Pixsell
Jelena Isinbajeva
Foto: Reuters/Pixsell
Vladimir Putin
Foto: Reuters/Pixsell
Jelena Isinbajeva
Foto: Reuters/Pixsell
Jelena Isinbajeva
27.07.2016.
u 18:31
- Bez ruskih sportaša, osvojene medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru će manje vrijediti, kazao je Putin.
Pogledaj originalni članak

Vladimir Putin, ruski predsjednik, ispratio je danas na ceremoniji u Moskvi olimpijce koji će nastupati na Olimpijskim igrama u Riju. Među njima su bili i oni kojima je zbog dopinške afere zabranjen nastup.

- Bez ruskih sportaša, osvojene medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru će manje vrijediti, kazao je Putin te dodao:

- Veći broj ruskih sportaša je nepravedno suspendiran i izbačen s Igara bez konkretnih dokaza da su kršili doping pravila. Sve je otišlo izan granica zdravog razuma i zakonskih okvira.

Najavio je i kako će Rusija poduzeti ozbiljne korake u suzbijanju dopinga.

Posebno emotivan bio je govor dvostruke olimpijske pobjednice u skoku s motkom, Jelene Isinbajeve, koja je u Brazilu željela završiti sjajnu karijeru.

- Odstranili su nas bez dokaza, naglo i grubo. Nisu nam ni dali šansu da se branimo i dokažemo da nismo krivi - rekla je Isinbajeva te se rasplakala pred Putinom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:16 27.07.2016.

prva dva dana

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:12 27.07.2016.

pa dobro gledat ćeš na tv-u kao komšije evropsko