Olimpijske igre u Riju

Sep prošao prvo kolo

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Hrvoje Sep
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Hrvoje Sep
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Filip Hrgović i Hrvoje Sep
Foto: Hrvatski boksački savez
Hrvoje Sep i Filip Hrgović
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Filip Hrgović i Hrvoje Sep
06.08.2016.
u 18:11
Sepa sada u osmini finala 10. kolovoza čeka pobjednik dvoboja između Brazilca Michela Borgesa i Kamerunca Hassana Ndama Njikama
Pogledaj originalni članak

Hrvatski boksač Hrvoje Sep u 1. kolu poluteške kategorije (81 kg) na olimpijskim igrama u Rio de Janeiru pobijedio je Egipćanina Abdelrahmana Salaha Orabija Abdelgawwada podijeljenom odlukom sudaca 2-1 (30-27, 27-30, 29-28).

Sepa sada u osmini finala 10. kolovoza čeka pobjednik dvoboja između Brazilca Michela Borgesa i Kamerunca Hassana Ndama Njikama, a u očekivanom četvrtfinalu trebao bi se boriti protiv najboljeg borca ove kategorije, trostrukog uzastopnog svjetskog prvaka (2011, 2013, 2015) Kubanca Julia Cesara la Cruza. Do sada su se borili tri puta i Sep je sva tri puta poražen.

Naš drugi predstavnik na boksačkom turniru Filip Hrgović je u prvom kolu superteške kategorije (+91 kg) slobodan. U drugom kolu ga očekuje 26-godišnji turski boksač Ali Demirezen koji je također slobodan u prvom kolu. Njihova borba je na rasporedu 13. kolovoza.  

Hrvoje Sep već je 35. kvalificrani Hrvat za OI u Riju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:16 08.08.2016.

Ovog čovjeka ne kužim, ima sve, tehniku i kretanje al udarac kao da ima neku zadršku, udari čovječe božji, svom snagom ne štedi ih, oslobodi se, nema zlatne medalje bez krvavih gaća zapamti, ili ti il oni, deri do kraja.....

DH
dalibor.hren
11:53 08.08.2016.

Bravo, iako nisi bio uvjerljiv!