Odbjegli kauboj Mirza u vezi s manekenkom Dianom Škec

06.02.2009.
u 10:03
Pogledaj originalni članak

Na utakmice naše reprezentacije odbjegli kauboj Mirza Džomba dolazio je sam, društvo u VIP loži zagrebačke Arene pravili su mu prijatelji, no osmijeh na njegovu licu odavao je kako ovaj rukometaš sigurno ne samuje te da muško društvo nije jedino u kojem uživa.

Kako se šuška u kuloarima, nova je odabranica rukometaševa srca manekenka i hostesa Diana Škec, a svoju ljubavnu idilu par je započeo prije dva mjeseca. Budući da je romansa još uvijek svježa, drže se podalje od medija kako bi izbjegli moguće tračeve.

Iako je dosad ljubio plavuše, među kojima se bile i TV voditeljica Nevena Rendeli i pjevačica Minea koja ga je ljubila sve donedavno, pa čak i posjećivala dok je igrao u Španjolskoj, nova je ljubav 31-godišnjeg rukometaša smeđokosa. U nedavnom intervjuu za jedan časopis otvorio je dušu i rekao kako želi osnovati obitelj, a kupnja broda i nova ljubav dovoljno su dobar pokazatelj da je ovaj Riječanin mislio ozbiljno. A je li baš Diana prava, najbolje će pokazati vrijeme.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr